Український професійний боксер Іван Редкач у жартівливій манері кинув виклик своєму колезі та співвітчизнику Василю Ломаченко, чий наступний бій - з американцем Теофімо Лопесом - скоріш за все скасовано.

Відповідний пост Редкач розмістив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

У дописі спортсмен-гуморист назвався "братом у Христі" Ломи, і запропонував тому перейти у свою вагову категорію.

Редкач виклав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook фотожабу, у якій зобразив Ломаченка на портреті у кремлівському кабінеті, де присутні президент РФ Володимир Путін і експрем'єр Дмитро Медведєв.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Очевидно, Редкач продовжив висміювати Ломаченка за його православні погляди і суперечливу позицію у російсько-українському конфлікті.

Початково причиною нападів Редкача стала публікація Ломаченком фейку про необхідність намалювати хреста оливковою олією на дверях, щоб захиститися від пандемії коронавірусної хвороби COVID-19.

Цікаво, що пізніше боксер все ж видалив свій допис, не надавши жодних пояснень.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Таємна муза Ломаченка: красуня Олена, про яку мало хто знає.

Як повідомляв портал Знай.ua, Макгрегор пообіцяв зробити намисто із зубів Гетжі і відкрито розкритикував Росію.

Також Знай.ua писав, що Усика запідозрили у роботі на спецслужби Путіна - "Є досвід..."