Як відомо, український боксер Василь Ломаченко повинен був провести бій з Теофімо Лопесом, однак в мережі з'явилася інформація, що бій нібито скасовано. Так, глава промоутерської компанії Top Rank Боб Арум спростував слова про скасування бою Ломаченко–Лопес і розповів про плани організації поєдинку.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Ringside Reporter Live.

Василь Ломаченко, фото Instagram
Василь Ломаченко, фото Instagram

"Ми хочемо провести цей бій якомога швидше. Ломаченко зараз в Україні і ми намагаємося дізнатися, як йому повернутися до США разом з батьком і всієї тренерською командою. Я знаю, що Лопес і його команда постійно говорять мені, що він готовий битися вже зараз. Ми не розглядаємо проміжні поєдинки. Ми хочемо відразу провести бій Ломаченко – Лопес. Плануємо провести бій в США і все йде до того, що поєдинок пройде без глядачів. Якщо ми зможемо повернути Ломаченка та його людей сюди, то спробуємо влаштувати бій у вересні", - заявив Боб Арум.

Варто нагадати нашим читачам, що буквально днями американський боксер-професіонал, чемпіон за версією IBF у легкій вазі Теофімо Лопес нібито виступив із заявою про скасування бою з українським спортсменом Василем Ломаченком. Про це Лопес розповів під час прямого ефіру на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Брат у Христі" покликав Ломаченка на ринг після скандалу і скасування бою з Лопесом.

Як повідомляв Знай.uа чемпіон відкриє сезон боксу після карантину, вболівальники завмерли в очікуванні.

Знай.uа писав, Лопес заявив про скасування двобою з Ломаченком - "Ми намагалися".