Відомий дагестанський спортсмен, чемпіон UFC у легкій вазі Хабіб Нурмагомедов звернувся до своїх прихильників. За його словами, в Дагестані дуже погана ситуація з коронавірусною інфекцією, дуже багато його близьких захворіли на коронавірус і навіть померли. Спортсмен закликав дотримуватися самоізоляції і прислухатися до рекомендацій лікарів.

Про це стало відомо завдяки спічу, який виголосив Хабіб в прямому ефірі в мережі Instagram.

Хабіб Нурмагомедов, Getty Images
Хабіб Нурмагомедов, Getty Images

"У нас в Дагестані дуже важке становище. Лікарні переповнені, багато людей захворіло і померло. Нам як ніколи треба об'єднатися. Тільки об'єднавшись можна цю хворобу перемогти. Потрібно прислухатися до лікарів, вони хочуть, щоб лікарні не заповнювалися, там і так немає місць, не вистачає обладнання та медикаментів. Весь світ не був готовий до цього. Тільки самоізоляція може цю проблему вирішити. Багато країни подолали цю хворобу, але тільки об'єднавшись і прислухавшись до лікарів. Люди вигадують, що комусь це вигідно. Кому це може бути вигідно якщо всі хворіють, не важливо - прибиральник ти або президент. Будь ласка, дотримуйтесь вимог лікарів", - сказав росіянин.

З близького оточення Хабіба понад 20 осіб виявилися зараженими.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"У мене особисто з близьких більше 20 людей лежало у реанімації. Багатьох уже немає серед нас. Дуже багато знайомих померло. Дорослі люди дуже важко це переносять. Подумайте про них", - закликав спортсмен.

Нурмагомедов також розповів про свого батька, який перебуває в лікарні з коронавірусом і проблемами серця.

"Батько перебуває в лікарні, його стан дуже важкий. Вірус дав йому ускладнення на серце. Йому знову зробили операцію, яку робили рік тому. Просимо Аллаха, щоб він повернув його до нас. Спасибі всім, хто підтримує", - заявив Хабіб.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, сильно уражені легені — батька Нурмагомедова підключили до апарату ШВЛ.

Як повідомляв Знай.uа Нурмагомедов впав у кому.

Знай.uа писав, Макгрегор пообіцяв зробити намисто із зубів Гетжи і відкрито розкритикував Росію.