Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов схвалив рішення все-таки провести матчі чемпіонату та Кубка України починаючи з 30 квітня.

Після цього керівництво української Прем'єр-ліги відразу склало новий календар, згідно з яким команди почнуть грати вже на наступних вихідних.

Таким чином, українське Класіко між донецьким Шахтарем і київським Динамо відбудеться в неділю, 31 травня. Матч пройде в 17:00 за київським часом на НСК Олімпійський.

"Вже в цю неділю! 🔥🔥🔥 УПЛ відновлюється для "Динамо" класичним на "Олімпійському"! ⚽️ #ШахтарДинамо
🏆 Favbet Ліга. 24-й тур
📆 31/05
🏟 НСК "Олімпійський", Київ
⏳ 17:00
⚪️🔵 #FCDKLive", - йдеться в публікації на офіційному Instagram-акаунті київського клубу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Бундесліга вже, а УПЛ готує бутси – професійний футбол потроху виходить з карантину, головні дати.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україну повертається футбол, Динамо відкриває "сезон". Так, у зв'язку з ослабленням карантинних заходів поновлюються футбольні матчі.

Також портал Знай.uа писав, як зміниться український футбол на карантині – Вербич без селфі, Циганков без обіймашок і всі без "улюблених хлопчиків" Луческу.