Відомий дагестанський спортсмен, чемпіон UFC у легкій вазі Хабіб Нурмагомедов розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram цікаву публікацію, в якій пообіцяв незабаром зробити заяву про своє майбутнє в кар'єрі.

"Ці двоє хочуть все літо працювати і повернутися на початку осені (вересень) побажаємо їм удачі✊️☝️ А на рахунок свого майбутнього я скоро зроблю заяву🤝", - написав популярний боєць.

Варто уточнити, що на фотографії Нурмагомедов зображений у колі своїх товаришів після тренування.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Хабіб Нурмагомедов звернувся до шанувальників через хворого батька. Спортсмен закликав дотримуватися самоізоляції та прислухатися до рекомендацій лікарів.

Як повідомляв портал Знай.uа, в мережі оприлюднили унікальний ролик про Хабіба Нурмагомедова, де останній демонструє свої нібито погані навички "ударки".

Також портал Знай.uа писав, що Джастін Гетжи став справжньою сенсацією в UFC. В бою за звання обов'язкового претендента на чемпіонський пояс він розбив записного фаворита Тоні Фергюсона, і тепер саме він отримує шанс битися з Хабібом Нурмагомедовим.