Стало відомо, що скандальний нападник київського футбольного клубу "Динамо" Жерсон Родрігес може перебратися до Російської Прем'єр-ліги. Про це повідомляють Футбольні трансфери.

Читайте Знай в Google News!

Так, у російському футбольному клубі "Сочі" бачать у 25-річному люксембуржці посилення на новий сезон, адже у керівництва амбіцій далеко не мало. Мова йде про повноцінний трансфер за 1,5 мільйона євро.

Жерсон Родрігес, Getty Images
Жерсон Родрігес, Getty Images

Варто відзначити, що останні півроку Жерсон Родрігес провів у турецькому футбольному клубі "Анкарагюджю" на правах оренди. Футболіст поповнив склад київського "Динамо" ще на початку серпня 2019 року. За цей час він провів за "біло-синіх" у всіх турнірах 12 матчів (8 в вітчизняній Прем'єр-лізі, 2 в розіграші Кубку України, ще 2 в єврокубках), в яких забив 2 м'ячі.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Жерсон Родрігес покинув київський футбольний клуб "Динамо" заради турків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", захисник київського футбольного клубу "Динамо" Микита Бурда зіграв за молодіжну команду киян у матчі 23-го туру чемпіонату України U-21 проти "Ворскли" (2:2).

Також "Знай.ua" писав, що півзахисник київського футбольного клубу "Динамо" Микола Шапаренко розповів про атмосферу всередині команди, і коли покине її.