Чемпіонку Європи 2016 і 2018 років у бігу на 800 метрів Наталю Кроль (Прищепу) дискваліфіковано за порушення антидопінгових правил і відсторонено від змагань на 20 місяців. Спортсменка погодилася з прийнятим рішенням.

Про це повідомляє офіційний сайт ФЛАУ.

Читайте Знай в Google News!

"AIU (Athletics Integrity Unit) ухвалив рішення у справі легкоатлетки Наталії Кроль. Розслідування повною мірою проводилося AIU. Спортсменку і ФЛАУ повідомили про рішення 3 серпня. Згідно з ним: 1. Наталію Кроль дискваліфіковано на 20 місяців, з 16 січня 2020 року до 15 вересня 2021 року, згідно зі статтями 10.2.2 and 10.5.1(a) правил ADR (Антидопінгові правила Всесвітньої легкої атлетики). 2. Анульовано всі результати Наталії Кроль, починаючи з 16 січня 2020 року, включаючи конфіскацію будь-яких титулів, нагород, медалей, балів та призових і грошових винагород. 3. Спортсменка погодилася з вище зазначеними наслідками за порушення антидопінгових правил і відмовилася від права на заслуховування у Дисциплінарному трибуналі.", йдеться у повідомленні. ФЛАУ

Наталя Кроль (Прищепа), скріншот: YouTube
Наталя Кроль (Прищепа), скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Повідомляється, що її відсторонено, починаючи з 16 січня 2020 року, відповідно до статей 10.2.2 і 10.5.1 (a) правил ADR (Антидопінгових правил Світової організації легкої атлетики). У зв'язку з дискваліфікацією анульовано всі результати, нагороди, призові місця, грошові винагороди, здобуті Кроль з 16 січня цього року.

Нагадаємо, Прищепа є дворазовою чемпіонкою Європи в бігу на 800 метрів (Амстердам-2016 і Берлін-2018), а також золотою призеркою Європейських ігор в командних змаганнях (Мінськ-2019). 28 лютого 2020 року Наталія Кроль здала позитивну допінг-пробу, в її організмі знайшли заборонену речовину гідрохлортіазід.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, клуб Зінченко привітав астронавтів SpaceX з приземленням: "Кевіна де Брейне не бачили?".

Як повідомляв "Знай.uа", російський клуб "поклав око" на нападника "Динамо".

Знай.uа писав про сортування імені Луческу - хто з "біло-синіх" отримає шанс грати, а кому можуть помахати ручкою.