Туринський клуб "Ювентус" вже повідомляв, що їх нападник, gортугальська зірка Кріштіану Роналду вилікувався від коронавірусу. А вже зараз особистий сомнолог футболіста Нік Літтлхейлз розповів про режим сну португальського форварда. Спеціаліст розкрив секрети універсального відновлення.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленням італійських ЗМІ.

Кріштіану Роналду, фото: gettyimages
Кріштіану Роналду, фото: gettyimages

"Роналду спить 5-6 разів на день по 90 хвилин. Але це не сон літніх людей, які постійно дивляться телевізор. Це спосіб менше спати, який покращує відновлення гравця після матчів. Причому до появи штучного освітлення люди спали недовго. У футболістів є особисте життя. У них дуже напружений графік. Багато спортсменів, з якими я працюю, страждають від безсоння, занепокоєння, стресу і всього того, що в кінцевому підсумку є частиною світу спорту", — розповідає Літтлхейлз.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що в поточному сезоні 35-річний футболіст провів у серії а три матчі, в яких забив п'ять голів і зробив одну результативну передачу.

Ще 13 жовтня стало відомо, що Роналду заразився на коронавірус. Наступного дня 35-річний футболіст прийняв рішення повернутися до Турину і відбувати карантин там. Це було пов'язано з тим, що в Італії правила відрізняються від португальських і Кріштіану довелося б перебувати в ізоляції 10 днів замість 14. Кріштіану сподівався повернутися в стрій до матчу з "Барселоною" в Лізі чемпіонів, проте йому не вдалося.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, відомий футболіст знайдений мертвим на стоянці: немає ніяких слідів злочину.

Як повідомляв Знай.uа, Неймар не стримав сліз через серйозну травму: до життя доведеться ставитися інакше.

Знай.uа писав, "розумна" камера сплутала лису голову судді з футбольним м'ячем.