Донька популярної української співачки Олі Полякової, юна зірка інтернету, блогерка, модель та музикант 16-річна Маша Полякова продовжує весело проводити час навіть незважаючи на те, що нещодавно знаходилася у лікарні.

Можна помітити, що "покращена версія Суперблондинки 2.0" не сумує зі своєю численною армією шанувальників і придумала справжню гру, яку можна назвати вікториною з анкетами. Дівчинка поставила кілька питань своїм шанувальникам - ті, хто дадуть відповідь швидше за всіх і правильніше за всіх - отримають цікаві призи.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Маші Полякової в мережі Instagram.

Публікація Маші Полякової, скріншот: Instagram
Публікація Маші Полякової, скріншот: Instagram

"Гра: 1 місце бокс з солодким і піар в сторіз; 2 піар в сторіз; 3 бокс з солодким.
Правила: я поставлю кілька питань, а ви повинні на них відповісти перші 3 людини, хто відповість правильно, отримають призи. Результат 15.03 о 20:00.
1. через скільки днів мене виписали з лікарні?
2. на яких інструментах я граю?
3. як називається мій гурт?
4. як звуть мою собаку?
5. як привітала мене мама на 16 річчя?
6. що я дивлюся щонеділі ввечері?", - пише Маша Полякова.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Публікація Маші Полякової, скріншот: Instagram
Публікація Маші Полякової, скріншот: Instagram

Варто також зазначити той факт, що на опублікованих фотографіях Маша Полякова показала свою ще одну "гру". На свіжих кадрах можна побачити, що Маша любить гру в більярд, можливо, навіть не сам більярд, а саме дерев'яний кий, який міцно тримає в руках. Також в серії опублікованих фото є і портрети, де Маша позує на фоні яблучок - зеленого та червоного.

Цього разу обійшлося без "спекотних" фото, яке підлітку Маші робить зіркова мама. Ну що ж, залишилося тільки дізнатися, хто зможе перемогти в цій непростій вікторині від доньки "Суперблондинки", і отримає упаковку із солодощами.

Раніше повідомляли, королева ночі Оля Полякова "бомбить" концертами українські міста: "Дні щастя".

Як повідомляв Знай.uа, на "масці" розсекретили головного спокусника Вовка: "Таким сексі може бути лише…".

Знай.uа писав, Оля Полякова виклала все про гучний конфлікт з Тіною Кароль: "Розвернулася і втекла".