Тіна Кароль проговорилася про свого хлопця здивованим Потапу і Єфросиніній

На шоу "Ліпсінк батл" від "1+1" Тіна Кароль проговорилася, що має "половинку". Відповідним відео поділилися шанувальники зірки у соціальній мережі "ТікТок". Фанати співачки відразу вирішили, що Кароль говорить про Дана Балана. Віра у стосунки двох зірок побутує вже декілька років: все через те, що Балан і Кароль активно фліртували і сміялися під час зйомок проєкту "Голос країни".

Тіна Кароль і Дан Балан, скріншот: Youtube
Тіна Кароль і Дан Балан, скріншот: Youtube

Як отримати компенсацію за ДТП на поганій дорозі від держави: проста інструкція

Потрапили в ДТП або пошкодили авто через неналежний стан дорожнього покриття, або, прямо кажучи, погані дороги? У цьому випадку можна отримати компенсацію від Укравтодору. Про те, як діяти, щоб перемогти в суді — адже саме там доведеться доводити свою правоту — розповідає юрист О.С. Моргун. А проілюстрував він це кумедним відео.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

ДТП , кадр з відео
ДТП , кадр з відео

Оля Полякова розповіла про стосунки з Олегом Винником і Настею Каменських: "То цілуємося, то сваримось"

Оля Полякова завітала на інтерв’ю, в якому розповіла всю правду про стосунки між детективами на проєкті “Маска”, де окрім неї розгадують загадкові образи Олег Винник, DZIDZIO та Андрій Данилко. Фрагментом програми поділилася сама Полякова на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Оля Полякова, кадр з відео
Оля Полякова, кадр з відео

Українських пенсіонерів годують "свіжаком" зі смітника: "Довели людей до злиднів"

У місті Кривий Ріг пенсіонери вишикувалися в чергу перед сміттєвими баками, в які напередодні викинули прострочені продукти. Повідомляється, що інцидент стався біля одного з супермаркетів в місті Кривий Ріг, Дніпропетровської області. Перехожі побачили шокуючу картину: натовп пристойно одягнених людей стовпився біля сміттєвих баків.

Пенсіонери / скріншот з відео
Пенсіонери / скріншот з відео

Україна перейде на "літній" час: коли переводити стрілки годинника

Незважаючи на прийняття законопроекту про скасування сезонного переведення годинників, перехід на літній час в Україні все ж буде здійснено в останні вихідні березня. Це необхідно буде здійснити в ніч з 27 на 28 березня (03:00). Стрілки переводять на годину вперед. При цьому на гаджетах дану процедуру проводити не потрібно, вони справляються з цим завданням самостійно.

Перехід на "зимовий" і "літній" час, скріншот: Youtube
Перехід на "зимовий" і "літній" час, скріншот: Youtube

Молодим мамам хочуть віддати "алкогольні" гроші: названо суми на кожну дитину

Народний депутат України та Голова Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетьманцев підняв тему тіньового ринку алкоголю та збільшення народжуваності. Він розповів, що в Україні процвітає тіньовий ринок алкоголю, який не тільки підриває здоров'я українців, а й стає причиною колосальних невходжень коштів до бюджету країни.

Мама з дитиною, фото: Getty Images
Мама з дитиною, фото: Getty Images