Літак врізався в рухомий автомобіль, всюди уламки і полум'я: є загиблі

У понеділок, 15 березня, в результаті падіння легкомоторного літака на автомобіль загинули дві людини, а ще двоє – поранені. Про це повідомляє місцевий телеканал NBC 6. Авіакатастрофа сталася в місті Пемброк-Пайнс, штат Флорида, близько 15:00 за місцевим часом.

авіакатастрофа в США, скріншот з відео
авіакатастрофа в США, скріншот з відео

Українці засудили роман 8-річної моделі та 13-річного блогера, поліція викликала мати на допит

Нещодавно 13-річний блогер Паша і 8-річна модель Мілана оголосили, що у них почався "роман". Парочка знімає відео в соцмережах з явно дорослим контентом. При цьому мати дівчинки нічого поганого в цьому не бачить і підтримує Їхні стосунки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Паша і Мілана, фото з Instagram
Паша і Мілана, фото з Instagram

Ідеальний Льоша з "Холостячки" підхопив страшну заразу: "Прокинувся з температурою"

Фіналіст реаліті-шоу "Холостячка", бізнесмен Олексій Тригубенко так і не зміг підкорити серце головної героїні Ксенії Мішиної. Однак чоловік продовжує розвивати свою діяльність і вести сторінку в соціальній мережі Instagram.

Олексій Тригубенко, фото з Instagram
Олексій Тригубенко, фото з Instagram

У Львові релігійний наставник 15 років ґвалтував дітей і знімав на відео

47-річний чоловік у Львові вважався релігійним наставником для дітей, мав чи не бездоганну репутацію і його називали"братом Романом". Однак згодом стало відомо, що наставництво в українця було збоченим.

Львівський педофіл, фото: Facebook
Львівський педофіл, фото: Facebook

Пішов з життя зірка "Формули-1", боровся до останнього

Видання The Independent повідомляє, що легендарний коментатор "Формули-1" на британському телебаченні Мюррей Вокер помер на 98-му році життя. Його кар'єра тривала протягом більше 50 років. Перший Гран-прі на BBC він коментував ще в 1949 році.

Мюррей Уокер, скріншот: Youtube
Мюррей Уокер, скріншот: Youtube

Наталя Могилевська показала свою мокру дівчинку: "Наводить красу"

Відома українська співачка і продюсерка Наталія Могилевська, яка сидить у тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з мільйонною армією шанувальників фото і відео зі свого життя в Instagram.

Наталя Могилевська, фото з Instagram
Наталя Могилевська, фото з Instagram

Вагітна дружина Віктора Павлика захотіла нових знайомств, поки чоловіка немає поруч

Дружина відомого українського музиканта Віктора Павлика Катерина має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 60 тисяч осіб.

Вагітна дружина Віктора Павлика, скріншот: Youtube
Вагітна дружина Віктора Павлика, скріншот: Youtube