Відома українська співачка Оля Полякова часто відвідує різні інтерв'ю, де розповідає про себе, про своє життя і плани на майбутнє. Цього разу вона прийшла до слави Дьоміну.

Таким чином повідомляється, що шматочок з інтерв'ю вона опублікувала на своїх сторінках в соціальних мережах, зокрема в Facebook. Там вона розповіла про те, чи боїться вона старіти.

"Я боюся старості" - цитата Ольги Полякової, яку вона вимовила в одному зі своїх інтерв'ю. Спочатку співачка подумала, що це якась стара її фраза, але, як виявилося, сказано Це було в цьому році.

"Я не боюся вже старості. Вона так буде далеко. Що мені боятися те, що прийде до мене через 80 років» - з гумором відповіла дівчина.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Ольга вважає, що старіти потрібно так, як заслужиш. Все тому що красива старість, зокрема енергійна, щоб мати можливість кататися на лижах, або інші активності, все це потрібно заслужити.

Що стосується фізіології-гарне обличчя і тіло теж потрібно заслужити. Замислюватися про це варто починати приблизно після тридцяти років. А саме: кинути всі шкідливі звички і почати займатися собою.

Потрібно завжди також на думку Ольги піклуватися про себе, щоб на старості років все було в порядку як з головою, так і з іншими важливими частинами тіла. Життя дуже довге. "У 40 років життя не закінчується, а можливо тільки починається" - підсумувала українська співачка.

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова назвала свої головні життєві принципи:"50 років – це нові 30".

Нагадаємо, Оля Полякова похвалилася своїм винаходом:"Краща на ринку". Співачка показала підводку власного бренду і продемонструвала покупцям, як працює її нова косметика.

Як повідомляв портал Знай.ua, Маша Полякова зважилася на кардинальні зміни: на маму зовсім не схожа. Дочка Полякової перефарбувалася в каштановий колір.