У селищі Васильєво під Казанню була врятована собака, яка тиждень пробігала зі стрілою в голові.

У неї хтось вистрілив з арбалета і стріла пройшла наскрізь, зачепивши тільки м'язи. Згодом волонтери все ж зуміли зловити тварину і доставити його в лікарню, де успішно витягли стрілу. Малюк скоро видужає.

Собака зі стрілою в голові, фото: Telegram
Собака зі стрілою в голові, фото: Telegram

Одна з мешканок цього селища звернулася в одну з груп в інтернеті, де розповіла про цей випадок, додавши, що собака дика і нікого до себе не підпускає. Завдяки волонтерам і зоозахисникам вдалося зібрати гроші на вилов і перевезення пса у ветеринарну клініку. Жителі Васильєво дали тварині кличку"стрілка".

Тепер собаці належить відпочинок в притулку під назвою "Кіт і пес".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Зоозахисники планують найближчим часом звернутися із заявою про пошуки того, хто вистрілив у собаку, в поліцію і виконком району. Це так залишати не можна", - заявила місцева мешканка Регіна Чібрікова.

Інформація вже була передана в прокуратуру Зеленодольська для організації перевірки за фактом жорстокого поводження з твариною.

Собака зі стрілою в голові, фото: Telegram
Собака зі стрілою в голові, фото: Telegram

Нагадаємо, собака викрала машину у господаря і влаштувала ДТП: "Думали, що це жарт". Келлі якимось чином зуміла віджати ручник, після чого автомобіль проїхав кілька метрів і врізався в сусідню будівлю

Як повідомляв "Знай.ua", в Києві їжачок застряг в батареї і мало не згорів живцем: рятувальники потіли всю ніч

Знай.ua писав, українцям хочуть заборонити вигулювати собак без намордників: "Якщо напав на людину...."