Нещодавно на телеканалі СТБ відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

У третьому випуску успішна блогерка і маркетолог Надін Медведчук залишила проект. Михайло не повірив словам дівчини, думаючи, що вона прийшла за піаром. На офіційній сторінці "Холостяка" опублікували перше інтерв'ю з Надін.

"Інтерв'ю Надін, в якому вона відповіла на всі ваші запитання, вже доступне до перегляду 😉", - йдеться в публікації.

Коментатори засудили поведінку учасниці та звинуватили її в "фальшивості" і шахрайстві.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"Господи! Кому це цікаво?", "Фальшива дівчина і аферистка", "Прям відчувається фальш і акторство, при тому що начебто говорить правильно, грамотно", "Взагалі не сподобалася дівчина, не відчувається щирості, хайп", "Фальш і награність. Піариться при будь-якій можливості. Сподіваюся, вона побачить всі ці коменти і зрозуміє, що потрібно з цим щось робити. А не тримати всіх за дурнів", - написали глядачі в коментарях.

скріншот

скріншот

скріншот

скріншот

скріншот

Нагадаємо, "невдалі" танці Надін з учасницями "Холостяка-11" обурили українців: "Впала нижче плінтуса".

Як повідомляв портал Знай.uа, Надін Медведчук показала своїх батьків: "Тата ми не бачили рік".

Також портал Знай.uа писав, що учасниця "Холостяка" виявилася екскоханкою покійного Дмитра Стужука: "Літала від щастя".