Пенсіонери, скріншот: YouTube
Пенсіонери, скріншот: YouTube

Півмільйона українців не потрапили під індексацію пенсій: "Ціна цієї помилки - якість життя"

У березні завершилася запланована індексація пенсій, яка підвищить українцям виплати на 100-400 гривень. Було завершено індексацію пенсій, заплановану на 2021 рік. В результаті процедури цього року близько 8 мільйонів пенсіонерів зможу отримувати підвищені виплати. Понад 6 мільйонів українців вже отримали підвищення пенсій від 100 до 400 гривень.

Максим Степанов, скріншот: YouTube
Максим Степанов, скріншот: YouTube

Міністр Степанов пояснив, чому в Україні зірвався план вакцинації

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов спробував пояснити причини затримок у виконанні вакцинації населення. Основною проблемою глава МОЗ назвав неготовність пунктів для вакцинації, пославшись на дивні приводи, за які йому соромно. Про це член уряду розповів в інтерв'ю фінансованому урядом США Радіо свобода.

Наталія Поклонська на Донбасі, скріншот: Instagram
Наталія Поклонська на Донбасі, скріншот: Instagram

Поклонська несподівано приїхала до України - зустрічали з хлібом і сіллю

Скандально відома зрадниця України, колишня прокурка Криму і ексдепутат Держдуми РФ Наталія Поклонська побувала з "візитом" на окупованих путінськими бойовиками землях українського Донбасу. Тут все і почалося, після кількох фраз про "мир для місцевих жителів" Поклонська отримала масу незадоволених виразів від місцевих сепаратистів.

Тіна Кароль / фото : instagram.com/tina82180/
Тіна Кароль / фото : instagram.com/tina82180/

Тіна Кароль максимально відкрила груди, але вразила не всіх

Нарізка кадрів зі зйомок четвертого епізоду сенсаційного шоу "Ліпсінк батл" з'явилася на фан-сторінці Тіни Кароль в соцмережі Instagram. На відео співачка жартує і веселиться. На ній чорний топ з глибоким декольте і відкритими плечима і червоні штани. А на губах - яскрава червона помада.

Evergreen у Суецькому каналі, фото з супутника
Evergreen у Суецькому каналі, фото з супутника

Перекритий Суецький канал загрожує кризою туалетного паперу

Судно, що застрягло на мілині посеред Суецького каналу, призвело до збитків у 9,6 млрд доларів США на день за те, що продовжує закривати прохід цим важливим транспортним вузлом. Це може вдарити навіть по особливо популярному в світі товару — туалетному папері.