Колишня учасниця "Холостяка" Анна Гузєєва прокоментувала масаж ніг, який зробила Михайлу Заливако, і вступила в конфлікт з шанувальниками проекту.

Все це відбувалося під публікацією шоу в Instagram.

Анна Гузєєва добре запам'яталася глядачам "Холостяка" не тільки завдяки своїй ексцентричній поведінці, а й через заяву про її ескортне минуле. Дану інформацію дівчина вже спростувала у себе в Instagram, проте фанати досі пригадують їй цей випадок і називають ошуканкою.

Під недавнім постом на сторінці шоу, де Гузєєва зробила масаж ніг холостяку, розгорілося бурхливе обговорення між глядачами і самою екс-учасницею. Дівчина написала, що телеканал вже дістав постійно оглядати її масаж ніг для Заливако, ніби інших тем для обговорення немає. У той же час деякі шанувальники підтримали дівчину, а хтось написав, що її діяльність в ескорті була набагато цікавіше масажу.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Крім цього, Гузєєва заявила, що в програму не вставили інтелектуальні діалоги між нею і холостяком під час індивідуального спілкування, виставивши її легковажною.

"У масажі ніг нічого кримінального немає, звичайно... але взагалі, щоб глядача не вводити в оману , можна було ще вставити наші з Мішею численні бесіди про головне , про високе, які були на цьому побаченні )))", - написала дівчина.

Одна з глядачок зазначила, що інтелектуальні бесіди не змогли затьмарити непристойну поведінку і не вразили холостяка: "чесно, ви в дуже непривабливому вигляді виглядали в цьому випуску і особливо вас ніхто не змушував себе так вести, Вибачте але як підстилка".

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Також користувачі мережі не оцінили постійних виправдань Анни Гузєєвої щодо її ескортного минулого, яке вона ретельно відкидає.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Ганна Гузєєва подала до суду на зловмисницю за звинувачення в ескорті.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Гузєєва поцілувалася з Михайлом Заливако, для "холостяка" це вже другий.

Також Знай.uа писав, що Михайло Заливако пограв з дівчатами в алкогольну рулетку.