Підлітки побили учасника АТО, фото: zk.npu.gov.ua
Підлітки побили учасника АТО, фото: zk.npu.gov.ua

З'явилося відео побиття підлітками героя АТО: світить 3 роки в'язниці

30 березня близько 2 години ночі, до поліцейських звернувся 28-річний учасник АТО, якого побили невідомі. Слідчі поліції Берегова відкрили кримінальне провадження за фактом нанесення тілесних ушкоджень. Слідчі поліції Берегова, де стався інцидент встановили та розшукали осіб, причетних до побиття учасника АТО. Ними виявилися неповнолітні.

Маша Полякова / фото: Instagram
Маша Полякова / фото: Instagram

"Дівки заздрять", - 16-річна донька Полякової влаштувала нічну гулянку з красенем

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Донька відомої української співачки Олі Полякової Маша похизувалася неоднозначними знімками на фоні нічного Києва. Цього разу блогерка вирішила показати, як проводить вільний час на локдауні в Києві. Щоб не гаснути з нудьги вдома, Полякова вирішила вибратися на нічну прогулянку зі своїм одеським другом.

Олена Омович, instagram.com/alena_omovych
Олена Омович, instagram.com/alena_omovych

Українська Кардашьян Омович наважилася на чергові зміни: спочатку оголилася

Популярна модель і блогерка Олена Омович, яку вже встигли прозвати українською Кардашьян, активно веде соціальну мережу Instagram. Зірка виставила свіже фото з білосніжних апартаментів, примірявши лише еротичну напівпрозору сукню в сіточку, яку одягла на оголене тіло.

Впало дерево, скріншот: YouTube
Впало дерево, скріншот: YouTube

Популярну тіктокершу розчавило дерево: її оплакують сотні тисяч людей

У Сполучених Штатах Америки популярна в соцмережі TikTok блогерша Рошель Хагер (Rochelle Hager) загинула в результаті нещасного випадку на автомобільній дорозі. На машину, в якій вона перебувала, звалилося дерево.

Чоловік штурмував парламент Словенії з бензопилою, кадр з відео
Чоловік штурмував парламент Словенії з бензопилою, кадр з відео

"З мене вистачить", - чоловік з бензопилою і собачкою спробував взяти штурмом парламент

Під час дебатів у Національних зборах щодо звільнення президента Ігоря Зорчича перед будівлею парламенту Словенії стався інцидент. Під словенський парламент прийшов молодий чоловік з собачкою і бензопилою в руках, і намагався увійти в будівлю. "З мене вистачить локдауну", - заявив він. Чоловіка спочатку повалив на землю міліціонер.

Хижий динозавр, кадр з відео
Хижий динозавр, кадр з відео

"Той, що жахає": археологи відкопали невідомого досі хижака з рогами

Аргентинські палеонтологи виявили новий вид хижого динозавра, невідомого раніше, якого назвали Llukalkan aliocranianus. Цей хижак відноситься до абелізавридам-групі двоногих великих м'ясоїдних динозаврів, що мешкали в Південній півкулі.