Популярна співачка і акторка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, і просто запала в душу покійного нині Х'ю Хефнера, часто радує багатотисячну аудиторію в Instagram еротичними фотосесіями.

Цього разу Даша розмістила в соцмережі милі фотографії. На першій зображена вона, а на другій – її батько Віктор. У підписі до фото 35-річна зірка повідомила, що 1 квітня її тато святкує день народження.

"У всьому світі День сміху, у мене – День Татка. Ніхто так не чекає перше квітня як мій тато. Ось повірте.. Швидше за все грає циркове минуле. Якби я розповіла вам, що він виконував... всі були б здивовані, як ми й досі живі... а може, і навпаки, адже сміх продовжує життя! Зі святом, тато) А ще всіх Даш з днем Ангела. З іншими святами не вітаю, так як всі збіги вважаю випадковими!" - написала Астаф'єва.

батько Даші Астаф'євої, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше ми списали про те, що Даша Астаф'єва в образі Мерлін Монро спокусить "Ліпсінк батл": буде з Alyona Alyona.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва зізналася, які насправді Настя Каменських і Леся Нікітюк. 35-річна артистка взяла участь у зйомках нового кліпу NK на пісню "Девочки рулят".

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "Холостяка" Григорій Решетник зробив макіяж і оголив ніжки: "Отримав масу задоволення".

Також портал Знай.uа писав, що Даша Астаф'єва була за крок від смерті: "50% з таким діагнозом або мертві, або без свідомості".