Відома українська співачка Тіна Кароль відправила єдиного сина до Великобританії, коли йому було 8 років. Зараз 12-річний Веніамін навчається в одному з найпрестижніших навчальних закладів Лондона. Скільки коштує співачці навчання сина, повідомили в програма "Викриття".

Так, рік навчання в британському навчальному закладі Repton Preparatory School обходиться Тіні Кароль близько 1 мільйона гривень. Хлопчик навчається в маєтку 1761 року, але в гуртожитку від школи не живе. Артистка поселила сина в українській родині.

Тіна Кароль з сином, фото з Instargram
Тіна Кароль з сином, фото з Instargram

"Як зізнається Кароль, саме у Великій Британії її син пізнав українську культуру більше, ніж у Києві. Хлопець також ходить там до церкви, де вивчає канони і допомагає під час священнослужіння", – йдеться в сюжеті.

У школі індивідуальний підхід до кожного учня, який допомагає дитині знайти себе і розкрити таланти. Діти знайомляться тут з живописом, вчаться в музичному відділенні, танцюють та займаються спортом.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Веніамін займається не лише навчанням, він вирішив піти по стопах зіркової мами. Хлопець грає на фортепіано і барабанах, а також захоплюється фехтуванням та регбі.

Нагадаємо, 63-річна мама Дана Балана надихнулася Тіною Кароль: як сестри.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль опинилася в пристрасних обіймах Дана Балана, допоміг учасник "Голосу країни".

Також портал Знай.uа писав, як Олег Винник ніжно заспокоїв збуджену Тіну Кароль.