Вибух, фото: dtp.kiev.ua
Вибух, фото: dtp.kiev.ua

У Києві прогримів потужний вибух: на повітря злетів гараж і зачепив сусідній будинок

У Жулянах на Карла Маркса, 92, вибухнув газ. В результаті вибуху було знищено гараж і частково було пошкоджено сусідній будинок та літню кухню. Рятувальники відразу ж приступили до розбирання конструкцій і пошуку можливих постраждалих. До місця виклику негайно було направлено рятувальників з найближчих пожежно-рятувальних підрозділів.

Настя Каменських, instagram.com/kamenskux
Настя Каменських, instagram.com/kamenskux

Настя Каменських роздяглася на камеру, поки Потапа немає поруч

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Популярна українська співачка Настя Каменських показала, як відпочиває під час зйомок свого реаліті-шоу в Мексиці. Відомо, що кілька днів тому Настя Каменських вирушила до улюбленої Мексики, проте не для відпочинку, а на зйомки власного реаліті-шоу "Дівчатка рулять". Співачка заявила, що в програмі візьме участь її подруга і мама, але скільки за часом займуть зйомки не уточнила.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

У Тіні Кароль розкрили те, за що в неї "закохався" Дан Балан

На одному з фан-акаунтів зробили нарізку сміху Тіни Кароль у кріслі судді "Голосу країни". Артистка не тільки заливисто сміється, але і без усякого сорому висовує язик одному з учасників. До того ж Тіні Кароль все частіше приписують романтичну симпатію з молдавським виконавцем Дан Баланом.

"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

Зайка Юля засмутилася після спілкування з "Холостяком" Заливако

Учасниця 11 сезону "Холостяка" Юлія Бельченко поділилася емоціями після потрійного спілкування з Михайлом Заливако та Олександрою Миколюк. Відомо, що Юлія Бельченко, яка прославилася під прізвиськом "Зайка", вже встигла полюбитися глядачам "Холостяка" і стала однією з фавориток шанувальників.

Лікарня / скріншот з відео
Лікарня / скріншот з відео

Вони не вірили, а тепер помирають: українські лікарі показали, що коїться в лікарнях у період пандемії

Українські медики показали громадянам, наскільки може бути жахливий коронавірус і як медперсонал працює на максимум заради порятунку життів. Відомо, що з кожним днем в Україні збільшується кількість заражених на коронавірус COVID-19, а в лікарнях стає все тісніше.