Нещодавно відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

Так, в мережі вже з'явився свіжий анонс 6 випуску проекту, який покажуть на телеканалі СТБ в п'ятницю, 9 квітня. На сторінці "Холостяка" в соцмережі Instagram зазначається, що наступного тижня Михайло попросить учасниць відмовитися від макіяжу і фотошопу, тому що він любить натуральну красу і не підтримує ретуш та штучність на дівчатах.

В анонсі можна спостерігати реакцію Заливако, який вирішив подивитися акаунти дівчат у соцмережі. "Холостяк" був м'яко кажучи шокований від побаченого, адже багато учасниць не гребують редакторами для фотографій та часто демонструють свої ідеальні форми в купальниках.

" Я прям офігів! Тобто, це хто?!" - здивовано сказав Михайло, вперше побачивши дівчат без макіяжу.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Цікавенько буде подивитися на дівчат без макіяжу 👍", - йдеться в публікації.

Раніше ми писали про те, що Михайло Заливако більше не даватиме троянди учасницям.

Нагадаємо, у "Холостяк" повернулася головна фаворитка Заливако, і це не Лола: "Заблукавша овечка".

Як повідомляв портал Знай.uа, "холостяк" Заливако отримав подвійне задоволення на побаченні: масаж і пристрасть в басейні.

Також портал Знай.uа писав, "холостяк" зробив остаточний вибір? Учасниця отримала цілодобовий доступ до Заливака.