Джо Байден призначив зустріч Володимиру Путіну через вторгнення Росії в Україну

Президент США Джозеф Р. Байден-молодший провів ділову розмову з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним. Американський лідер заявив, що США діятимуть рішуче щодо захисту своїх інтересів у відповідь на дії РФ.

Джо Байден / скріншот з відео
Джо Байден / скріншот з відео

"Має бути безкоштовно": українці виступили проти проходження техогляду

На сайті президента України з'явилася нова петиція, і пов'язана вона з техоглядом для громадян. Автор запропонував владі не приймати закон, який стосується технічного огляду для приватних автомобілів українців.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Автомобілі, фото: Unian
Автомобілі, фото: Unian

Рада звільнила школярів від обов'язкової атестації, ЗНО буде за бажанням

Верховна Рада України сьогодні, 13 квітня 2021 року, прийняла закон, що звільняє учнів, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти в нинішньому навчальному році, від проходження ДПА.

ЗНО, скріншот YouTube
ЗНО, скріншот YouTube

У Раді розглянули важливі комунальні "знижки": яких сум у платіжках чекати українцям

На сьогоднішньому позачерговому засіданні Верховної Ради, що почалося 13 квітня о 16.00, було розглянуто проект постанови про повернення знижки в 90 коп за перші 100 кВт/год.

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

Клієнти "ПриватБанку" скаржаться на спам і настирливі дзвінки: "Що ви собі дозволяєте?"

Українці все частіше залишають свої скарги на обслуговування в Державному банку ПриватБанк. Клієнти зазначають не лише нав'язливі дзвінки, але і вимоги конфіденційної інформації.

ПриватБанк / скріншот з відео
ПриватБанк / скріншот з відео