Мішок / фото: Житомир.info
Мішок / фото: Житомир.info

Українці "повісили" боржників просто на дитячому майданчику

У Житомирі мешканці багатоквартирного будинку вирішили оригінально поквитатися з боржниками за ОСББ. Інцидент стався днями біля будинку по вулиці Покровська, 94, в Житомирі. Мешканка будинку розповіла, що на дитячому майданчику невідомі повісили два чорні мішки на металевих опорах. Поверх мішків наклеїли листи А4 з написом: "Вони не заплатили внески за ОСББ Покровське, 94".

Снігопад, фото: Unian
Снігопад, фото: Unian

На Україну насувається хвиля снігопадів: коли і де чекати зимові опади

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

В Україні найближчими днями прогнозують похолодання та можливі снігопади в деяких областях. Повідомляється, що ймовірні снігопади українцям варто очікувати в період з 14 по 18 квітня. Зокрема, негода торкнеться західних регіонів України. Після цього буде пауза на декілька днів, а вже 20 квітня знову повернуться сильні снігопади на Заході і в деяких центральних областях.

Ані Лорак, фото з Instargram
Ані Лорак, фото з Instargram

Ані Лорак оголила на Мальдівах стрункі ніжки: "Час прийняти вітамін"

Нещодавно 42-річна знаменитість вирушила на Мальдівські острови, де загоряє на сонечку і купається в океані. Кароліна поділилася барвистим фото з відпочинку, на якому позує в короткому комбінезоні оранжевого кольору. Образ артистка доповнила широким чорним капелюхом.

Нова пошта, скріншот: YouTube
Нова пошта, скріншот: YouTube

"Нова пошта" попередила про шахраїв: надсилають листи з вірусами

Служба доставки "Нова пошта" попередила українців про шахрайські операції і дала кілька порад, як не потрапити на гачок аферистів. Останнім часом українці все частіше стикаються з шахраями через свою необережність. У зв'язку з цим "Нова пошта" вирішила навчити своїх клієнтів, як не потрапляти на гачок аферистів, які орудують в мережі.

Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/
Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/

З сірої мишки на зухвалу левицю: Аліна Гросу показала магію "пластики"

Відома українська співачка Аліна Гросу показала магію перетворення, завдавши макіяж перед камерою. Цього разу Аліна Гросу вирішила записати сольний відеоролик, на якому показала магію перетворення. Спочатку вона постала перед шанувальниками без макіяжу, після чого на камеру почала наносити тональний крем, рум'яна, підводку та інше. Результат приємно здивував - співачка стала виглядати свіжіше, а погляд став зухвалішим.