Вєрка Сердючка – персонаж створений народним артистом України Андрієм Данилком. Відомий продюсер і детектив шоу перевтілень "Маска" не часто радує багатотисячну аудиторію в Instagram.

Зате на офіційній сторінці Вєрки Сердючки в четвер, 15 квітня, поділилися цікавим колажем, на якому порівняли образ української співачки на "СВ-шоу" в 1998 році і остання поява на публіці британського виконавця Гаррі Стайлса.

Так, у підписі до знімку вказується, що Гаррі виступав на премії Греммі в цьому році в наряді, який дуже нагадує стиль Вєрки Сердючки. У їх неймовірній схожості ви можете переконатися самі, глянувши на колаж. Офіційний акаунт Данилка також відмітив на фото британця, щоб той звернув увагу на цей кумедний факт.

"Verka Serduchka, SV-Show, 1998, Harry Styles Grammy Show 2021 @harrystyles😛", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Вєрка Сердючка і Гаррі Стайлс, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Юрій Нікітін вперше розповів про здоров'я Андрія Данилка: "У нього серйозні проблеми".

Нагадаємо, Андрій Данилко вимкнув Вєрку Сердючку і шльопнув по попі Олю Полякову.

Як повідомляв портал Знай.uа, Андрій Данилко перезбудився на "Масці" і кинувся до Циклопа: "Хто нагодував віагрою?"

Також портал Знай.uа писав, що мама Вєрки Сердючки не на жарт розійшлася з напівголим хлопчиною: "Запалює!"