Нещодавно відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

Так, після виходу 6 випуску, який відбувся у Львові, вже за традицією провели пост-шоу з ведучим Григорієм Решетником "Як вийти заміж". Цього разу дівчата обговорили поведінку в соціальних мережах. Про це написала пост в Instagram і одна з фавориток Михайла Заливака – Юлія "зайка".

"Сьогодні о 19:00 пост-шоу "Як вийти заміж" 🌹 Будемо обговорювати інстаграмні питання і хто виставляє в мережу свою чарівну попу 🙈 Вже чекаю на вас на червоному стільці 😘", - зазначила учасниця проекту.

Варто зазначити, що в коментарях розгорілася суперечка з приводу участі в "Холостяку" колишньої дружини Андрія Богдана Анни, яка, за чутками, може перемогти у фіналі проекту.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Переборщили з губами, миліше раніше було", "І хто який фотошоп використовує", "Перше враження було дуже приємне а тепер ні", "Якщо чесно, не зовсім зрозуміла, яке смислове навантаження несе цей випуск??? Черговий раз загострили увагу на інсті дівчаток... А далі... Очищають Богдан, від "пліток", чи що... Цілу рубрику присвятили Богдан, і її колишньому.... Маячня повна... Дівчата не говорили майже... Богдан, зухвала звичайно.... Ще більше дратувати стала... Як СТБ старається", "Мені взагалі ця Анна не подобається. Не вражає", - написали коментатори.

скріншот

скріншот

скріншот

скріншот

скріншот

Нагадаємо, "Холостяк" розпрощається з улюбленицею глядачів Юлею Зайкою: "Перестала боротися".

Як повідомляв портал Знай.uа, "Холостяк" Михайло Заливако пригрів на грудях таємничу красуню: "Це любов".

Також портал Знай.uа писав, що Юля "зайка" зізналася, як змушує "холостяка" Заливака бігати за нею: "Це як танець".