Відомий український актор, телеведучий, а також автор студії "Квартал 95" поділився з багатотисячною аудиторією свіжим роликом у соцмережі Instagram, в якому похвалився недавнім придбанням на ринку.

Виявилося, що Пікалов обожнює українське сало. Гуморист влаштував публічне розпакування продукту і зазначив, що "найкрутіше, шалене, смачне" сало продається у його знайомої на Володимирському ринку в Києві.

"Розпаковочка 😂😂😂🤘", - жартівливо підписав ролик Пікалов.

"Ліворуч. Воно таке смачне 👍", "На Бессарабці теж є пару хороших точок з салом", "Клас! Саш! Як сала захотілося)))) 😮👏🔥🔥🔥", "Ням ням", "Смакота", "Головне щоб від нього ріпа не тріснула 😂😂😂😂", - написали в коментарях під відео користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

скріншот

скріншот

Раніше ми писали про те, що Олександр Пікалов з "Квартал 95" розповів про свою смерть: "Вінок ніхто не подарував".

Нагадаємо, Олександр Пікалов "злив" номер Кошового в якості подарунка на день народження: "Привітайте Жеку".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Пікалов з "Кварталу 95" образив усіх, хто позаду нього: "Пішов на х*й".

Також портал Знай.uа писав, що "Квартал 95" відправився на передову з "військовим туром": Донбас не залишився без пісень.