У Росії продовжують показувати новий сезон шоу "Холостяк" зі скандальним реп-виконавцем Тіматі (Тимур Юнусов). На офіційній сторінці проекту опублікували відео з учасницею Любов'ю Лишневською.

24-річна тату-майстриня з Москви висловила своє бачення про перше побачення з "холостяком". На думку Любові, при першій зустрічі не слід відразу розповідати негативні моменти з минулого.

Дівчина також поскаржилася на суперницю Христину Кустову, яка випрошувала у Тимура індивідуальне побачення.

"На першому побаченні потрібно кльово поговорити, розповісти про себе, послухати Тимура. Щоб у вас вишикувався якийсь первісний зв'язок. Перше побачення не для того, щоб говорити "у мене такий смуток-печаль на душі". Ну нафіга?!" - заявила Лишневська.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше ми писали про те, що за російського "Холостяка" Тіматі бореться Красуня-Українка: що про неї відомо.

Нагадаємо, у мережі злили кадри з останнього випуску російського "Холостяка", на яких Тіматі провів неоднозначну бесіду з однією з учасниць.

Як повідомляв портал Знай.uа, "холостяк" Тіматі змусить учасницю обмазатися вершками: "Ігри стають жорсткішими".

Також портал Знай.uа писав, що Єгор Крід зробив вибір за "холостяка" Тіматі – "нещира" учасниця залишила проект.