Ймовірну переможницю "Холостяка-11" Ганну Богдан (Сторожук) помітили в підписках у дружини ведучого шоу Гриші Решетника.

Незважаючи на те, що новий сезон "Холостяка" з Михайлом Заливако ще не підійшов до кінця, в мережі вже почали будувати здогади, хто завоює серце бізнесмена. З чуток, до фіналу повинні були дістатися Дарина Ставнича, Анна Богдан, Джессіка Чеги і Юлія Карнаух. Однак, остання вже покинула проект.

Користувачі Мережі заявили, що саме Анна Богдан повинна вийти переможницею проекту, проте офіційних підтверджень цьому не буде до закінчення сезону. У той же час шанувальники публікують "докази" перемоги дівчини, чіпляючись за будь-який факт.

Цього разу під прицільні погляди потрапила дружина ведучого "Холостяка" Гриші Решетника Христина. Користувачі мережі помітили, що дівчина з усіх учасниць проекту підписана лише на Анну Богдан.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Підписки Христини Решетник / скріншот
Підписки Христини Решетник / скріншот

Варто відзначити, що подібні передумови до роману Анни Богдан і Михайла Заливако вже помічали. Справа в тому, що мама холостяка Лариса також підписана лише на одну учасницю проекту, якою виявилася Богдан.

Нагадаємо, що предполагаемую фіналістку" Холостяка "Джесіку Чеги застукали в одному ліжку з"Михайлом Заливако".

Як повідомляв портал Знай.uа, "Холостяк "Михайло Заливако наковтався таблеток після поцілунків з" зайчиком " Юлею.

Також Знай.uа писав, що Розалі Номбре розкрила своє головне вміння " Холостяку "Михайлу Заливако:"Професійна груповушниця".