Народна артистка України Ніна Матвієнко зізналася, що не любила своїх батьків з дитинства.

Детальніше про це співачка розповіла в програмі "Кондратюк у понеділок".

Ніну Матвієнко знають не тільки в якості відмінної співачки, але і в ролі турботливої мами. Однак мало хто знає, що сама артистка пережила в своєму дитинстві, чого, на щастя, не довелося пізнати її дочки Тоні.

Виконавиця розповіла, що батьків не любила з самого дитинства, оскільки вони змушували її дивитися на жорстокість і вживати м'ясо.

Ніна Матвієнко / скріншот з відео
Ніна Матвієнко / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

"Я їх ненавиділа щосили в дитинстві. Вважала, що це найстрашніші люди, бо вони ріжуть телят, їдять це все. Потім я теж їла, воно десь в супі валялося. Мусила, бо хочеш їсти. Але дуже боялася батька. При цьому він змушував: "Ідіть сюди, тримайте". Я тікала, ховалася на кладовищі, на дереві сиділа. Я з могилами розмовляла, казала: "Чого вони такі?!". Я знаю, я не була як всі", - розповіла Ніна Матвієнко.

Співачка зазначила, що в дитинстві їй допомогла вижити саме творчість. За її словами, якби вона не почала тоді співати, то навряд чи б знайшла щастя і люблячу сім'ю. Матвієнко зробила висновок, що лише мрії і музика подарували їй крила, які витягли з того жаху.

Нагадаємо, що дочка Ніни Матвієнко Тоня зустріла 40-річчя з песимізмом: "роки вже не ті".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ніна Матвієнко зізналася, як вона з чоловіком відзначила 50 років шлюбу.

Також Знай.uа писав, що Ніна Матвієнко дала цінні поради для мам і поділилася особистим досвідом виховання дочки.