У четвер, 22 квітня, стало відомо, що голкіпера футбольного клубу "Динамо" Руслана Нещерета буде прооперовано найближчим часом.

Воротар вже відправився в німецький Мюнхен, де вже в п'ятницю, 23 квітня, його буде прооперовано. Про це повідомляє офіційний сайт "Динамо".

Варто зазначити, що Нещерет травмував плече на тренуванні. За попередніми прогнозами медичного штабу "Динамо", футболіст буде відновлюватися близько 3 місяців, проте точні терміни озвучать вже після операції.

На фан-сторінці футбольного клубу в соцмережі Instagram побажали здоров'я Руслану.

"Здоров'я молодому голкіперу 🙏", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Та він і так не грав 😂", "Здоров'я🔥", - підтримали голкіпера вболівальники.

Примітно, що голкіпер провів лише чотири матчі у складі Динамо, пропустивши в них 6 голів і утримавши свої ворота на замку в одному поєдинку.

Раніше ми писали про те, що бразилець Тайсон Барселлос Фреда попрощався з Шахтарем і зібрався на батьківщину: як проводжали футболіста.

Нагадаємо, українські футболісти влаштували п'яний дебош у вагоні поїзда, чіплялися до дівчат: "Виламав в одних трусах..."

Як повідомляв портал Знай.uа, Мірча Луческу "принизив" Шахтар після програшу Динамо: "Не було видовищної гри".

Також портал Знай.uа писав, що Де Пена наблизив "Динамо" до чемпіонства: Катерина Монзуль залишила "Шахтар" з мріями про золоті медалі.