Нещодавно відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

Так, у 8 випуску проекту дівчата продовжують відпочивати з "холостяком" на єгипетському курорті Шарм-ель-Шейх. Там відбулося досить пікантне індивідуальне побачення Михайла з Юлією Бельченко (Зайка).

Дівчина поділилася враженнями від тієї зустрічі на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Також Юля натякнула на ймовірну перемогу в проекті, зазначивши, що вона щаслива і їй дуже добре з Михайлом, хоча, як відомо, зйомки вже завершилися.

"Це побачення – найкраще, що сталося зі мною за останні тижні 😍 А ти – найкраще, що сталося зі мною за останній час 🥰 Бруд для омолодження зробив з нас дітей, які обмазувались і реготали 🤣 Я – щаслива 🎉 На цьому побаченні було все: жарти, романтика, ніжність, пристрасть, душевність 🤗 Поговорили про минулі відносини, спонтанні вчинки, ревнощі 🤭 Мені дуже добре з тобою. Ну ти і сам все знаєш...🤫", - написала "Зайка".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше ми писали про те, що прості українці стануть частиною "Холостяка" разом з Юлією "Зайкою" та Анною Богдан.

Нагадаємо, Розалі Номбре з "Холостяк 11" опинилася на дивані "ганьби": "Мій дебют".

Як повідомляв портал Знай.uа, Юлія "Зайка" пообіцяла розкрити всім правду: "Хто? З ким?"

Також портал Знай.uа писав, що Джессіка з "Холостяк" заінтригувала новими поцілунками на проекті: "Ваші ставки?"