16-річна дочка відомої української співачки Олі Полякової Маша активно веде свої сторінку в соціальній мережі Instagram, де регулярно публікує різноманітні фотографії та відео з життя.

Нещодавно стало відомо, що Оля Полякова разом з матір'ю і доньками вирушила на відпочинок до Туреччини на курорт Кемер. А зупинилося сімейство в новому готелі "Rixos Sungate".

А зараз у фан-акаунті сімейства Полякових з'явився кумедний відеоролик того, як Маша наполегливо просить маму скинути їй фотки, очевидно, зроблені на телефон співачки.

"Мама, скинь фотки", - безліч разів повторює Маша.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Спочатку артистка не реагувала на дочку, але в один прекрасний момент вирішила пожартувати і запитала: "А кинеш курити?"

На що Маша дала ствердну відповідь, адже для неї головне отримати свої фотографії.

"Як випросити щоб мама скинула фотки 😂❤️",- підписали Відеоролик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Оля Полякова влаштувала свято живота на заздрість українцям: такий стіл може дозволити не кожен. Відома українська співачка Оля Полякова похвалилася розкішним столом під час сніданку в Туреччині.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Заміжня Оля Полякова здивувала танцями з відомим холостяком:"нічим не гребує". Оля Полякова поділилася новим відео в TikTok, але думки шанувальників розділилися

Також «Знай.иа " писав, що Мама не проти? 16-річна Маша Полякова вразила пікантним відео з ванної. Маша виставила досить пікантне відео, де показала, як приймає водні ванни.