Популярна українська співачка і продюсерка Наталя Могилевська, яка сидить у тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто радує мільйонну аудиторію в Instagram фото і відео зі свого життя.

Цього разу 45-річна виконавиця хітів "Білий літак" і "Натусик" розмістила в соцмережі новий пост, в якому поділилася думками про безробіття в Україні та успіх людей.

"Ви не уявляєте якими були результати роботи з вашими резюме. Минулого тижня я писала, що не варто скаржитися, що локдаун не перешкода заробітку, розвитку, перекваліфікації і пошуку нових можливостей. І запропонувала тим, хто без роботи, дві вакансії на постійній основі і фріланс незліченній кількості ретушерів, фотографів, які нам потрібні завжди.

Наталія Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya
Наталія Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya

І що ж ми виявили? З майже сотні резюме, що нам прийшли – тільки троє резюме було від людей, у яких зараз немає роботи. А всі інші 90 резюме – це люди, які вже успішні, вже працюють і хочуть поліпшити своє життя, піти працювати до зірки або поміняти сферу на шоу-бізнес. Тобто, хто був успішний, той і продовжує бути успішним і буде ще успішніше, а ті, для кого ми робили цю пропозицію, хто скаржився, що у них немає грошей і немає роботи – свої резюме так і не надіслали. Так невже справа в локдауні?

Популярні новини зараз
У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Друзі, ви не уявляєте наскільки я була в шоці від цих результатів. Я навіть уявити собі такого не могла, що вони будуть такими. Це жахлива статистика! Це те, про що потрібно говорити. Виходить, що всі ці скарги – струс повітря, тому що у таких людей, я думаю, роботи не було і до локдауну. Замість того, щоб робити щось, прагнути, працювати над собою, шукати виходи, шукати себе, вчитися – звинувачують весь світ навколо в своїх невдачах, то уряд, то сусіда, локдаун... Які завгодно обставини, тільки не себе", - написала Могилевська.

Наталя Могилевська, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Наталя Могилевська показала, з ким живе в новому будинку: "Хто цей чоловік?"

Нагадаємо, Наталя Могилевська розповіла, як хитрила на "Танцях з зірками": "Робила це спеціально".

Як повідомляв портал Знай.uа, 45-річна Могилевська заговорила про ідеал чоловіка: "Не варто їм дарувати своэ кохання"

Також портал Знай.uа писав, що Наталя Могилевська зізналася, чого боїться найбільше: "Було справжньою мукою".