У Підмосков'ї трагічно загинув блогер, який намагався виконати трюк для популярності в TikTok.

Про подробиці події розповідають місцеві ЗМІ.

Повідомляється, що інцидент стався в неділю, 25 квітня, в підмосковному місті Балашиха. Тіктокер Степан Морков хотів зняти оригінальний Відеоролик, проте через помилку в трюку, помер.

21-річний блогер хотів побудувати з рулонів туалетного паперу півтораметрову вежу, залізти на неї, а його брат повинен був проїхати крізь вежу на автомобілі. Степан повинен був підстрибнути і вдало приземлиться на землю, проте в ході виконання трюку зачепився за дах машини, кілька разів перекрутився і впав голою об асфальт.

Від отриманих травм хлопець помер на місці.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Степан Морков / фото: Mash
Степан Морков / фото: Mash

Пізніше стало відомо, що за загибель блогера затримали 24-річного двоюрідного брата, який на автомобілі ВАЗ-2114 і проїжджав через вежу з туалетного паперу. Правоохоронці порушили за фактом події кримінальну справу за статтею"заподіяння смерті з необережності".

Нагадаємо, що у Росії засудили стримера, у якого в прямому ефірі померла його дівчина. Під час трансляції блогер вигнав Валентину в одній нижній білизні на мороз, а через кілька годин її не стало. Однак, навіть коли приїхали медики, він не припинив стрім. Суд визнав його винним і відправив до колонії суворого режиму на 6 років.

Як повідомляв портал Знай.uа, блогерка прикинулася мертвою на очах сім'ї, а рівно через рік її дійсно не стало.

Також Знай.uа писав, що Едвард Біл визнав провину в ДТП, тепер блогеру загрожує до двох років в'язниці.