Нещодавно відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

У 7 випуску проекту "холостяк" попрощався з 32-річною учасницею з Херсону Юлею Карнаух. На думку Михайла, дівчина щира і готова до серйозних стосунків, але вони не підходять один одному як пара.

Юлія вирішила відповісти на всі питання глядачів після відходу їх проекту. Про це повідомляється на офіційній сторінці "Холостяка" в соцмережі Instagram.

"Інтерв'ю Юлії, в якому вона відповіла на всі ваші запитання, вже доступно до перегляду 😉 Дивіться посто зараз!" - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Ти найкраща! Бажаю тобі стати найщасливішою жінкою в світі! ❤️❤️❤️", "Ну чесно кажучи, я такого холостяка ще не бачила, який всіх виціловує майже з першої вечірки так ще й за жопу, груди чіпає багатьох. Це звичайно просто піпець 🙌", "Справжнісінька, яка з себе нічого не будувала 🙌", "Шкода, що Міша не зрозумів, кого провів", - написали коментатори.

скріншот

скріншот

скріншот

Нагадаємо, Юлія "Зайка" випадково злила фінал "Холостяка" з Михайлом Заливаком: "Мені добре з тобою".

Як повідомляв портал Знай.uа, Юлія "Зайка" зіпсує побачення з Ганною Богдан і Джесікою Чегі заради "Холостяка" Михайла Заливака.

Також портал Знай.uа писав, що прості українці стануть частиною "Холостяка" разом з Юлією "Зайкою" та Ганною Богдан.