Популярна в соціальних мережах українська блогерка Софія Стужук, яка нещодавно пережила смерть коханого чоловіка, полетіла до Сполучених Штатів Америки. Тут, у сонячній Каліфорнії вона з дітьми і новим другом проводить чи то відпустку, чи то просто Софія у режимі "покинути все і поїхати" перейшла на новий етап життя.

Однак буквально днями вона взялася подавати приклад "матусям", як потрібно правильно виховувати своїх дітей. Хочете так само, як у Соні? Читайте нижче.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Софії Стужук в мережі Instagram.

Донька Софії Стужук, фото: Instagram
Донька Софії Стужук, фото: Instagram

"Як виростити щасливу дівчинку. Маленька дівчинка бере приклад стосунків з самою собою з мами. Вона сканує, запам'ятовує і в майбутньому житті транслює модель поведінки мами. При чому все:

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

⁃ ставлення до себе, до людей, відносини з чоловіком.

⁃ чи щаслива, чи реалізована

⁃ чи доглядає за собою

⁃ відносини Ваші з грошима

Мама для дівчинки - її рольова модель жінки. Її ідеал. В очах крихітки все, що мама робить - все правильно і добре. Все, що вона бачить - вбирає як норму і це зліпок її майбутнього життя. Просто зараз подивіться на себе і оцініть Вашу діяльність, Ваше життя. Подумайте, чи хотіли б ви, щоб у вашої доньки було таке ж... років через 20. Щоб вона жила так само.

Який приклад жінки ви їй транслюєте просто зараз? Щасливою чи? Кайфующою? Ми не можемо вибирати, що дитині взяти від нас, а що - ні. Донька візьме все. До 5-7 років вбере весь Ваш образ: зі ставленням до себе, до чоловіків, до світу, до грошей і тд. Вона запише його на підсвідомості і програватиме його далі в житті.

Донька Софії Стужук, фото: Instagram
Донька Софії Стужук, фото: Instagram

Починайте з себе, дівчата! Подумайте, яку картинку ви створюєте малятку. Дозвольте їй побачити перед собою образ гармонійної жінки, щасливої, доброї, наповненої, теплої, живої. Яка себе любить, приймає, розвиває, живе в кайфі і драйві, відчуває щастя і задоволення просто зараз. Це найкраще, що ми можемо зробити для наших маленьких принцес.", - пише Софія Стужук.

Публікація Софії Стужук, скріншот: Instagram
Публікація Софії Стужук, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, овдовіла блогерка Софія Стужук вперше показала груди до і після операції: "Великі, лялькові, ненатуральні".

Як повідомляв Знай.uа, овдовіла блогерка Софія Стужук знялася напівголою для чоловічого журналу: "Я с*ксуальна мамка".

Знай.uа писав, овдовіла блогерка Софія Стужук роздяглася до білизни і відповіла на важливі питання: "Око радіє".