Нещодавно відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

Так, у 8 випуску проекту відбулося індивідуальне побачення "холостяка" з Розалі Номбре, проте воно закінчилося не так, як очікувала дівчина – Михайло просто "втік". Своїми емоціями учасниця проекту поділилася в Instagram.

"Думки скакуни 🏇 Розалі, не думай - це погано! Розалі, швидше думай! Розалі, де незручні питання? Розалі, Розалі, Розалі! Ох, ніколи не могла подумати, що чоловік піде з побачення здебільшого через те, що я "думаю". (Але ж в той момент, насправді, мені не потрібен був час для роздумів 🙃)

"Ідеальний час, щоб задати незручні питання" - це жарт в моменті, що я і намагалася пояснити Міші. Мені не потрібен час, щоб задати ці питання. Їх просто немає. Принаймні не було, поки Міша не розвернувся і не залишив місце прощання.

Розалі Номбре, Холостяк 11, фото з Instagram
Розалі Номбре, Холостяк 11, фото з Instagram

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Дівчатка говорили "я б його наздогнала". А я б ні. Наскільки б мені не був цікавий чоловік, бігти за ним ніби собачка на повідку, я не стану 🤷🏽‍♀️ І я теж іноді піддаюся природним інстинктам - не буду будувати з себе святу. Але тваринні інстинкти і хтивість проходять. А усвідомленість - ні.

Можеш сказати "ти ж на Холостяку, тут потрібно вступати в боротьбу!". Якщо почуття є - мені не потрібно за них битися, вимолювати увагу, витягати слова, бігати за кимось і саботувати конкуренток. Холостяк чи ні, але себе поважати теж потрібно", - написала Розалі.

Розалі Номбре, фото з nstagram

Нагадаємо, Юлія "Зайка" випадково злила фінал "Холостяка" з Заливаком: "Мені добре з тобою".

Як повідомляв портал Знай.uа, ексобраниця "Холостяка" Заливака розповіла про життя після проекту: "У гуртожитку з тарганами".

Також портал Знай.uа писав, що Юля Карнаух з "Холостяк 11" розкрила правду про проект: "Міша не зрозумів..."