Популярний телеведучий проектів каналу СТБ "Холостячка" і "Холостяк" Григорій Решетник розмістив на своїй сторінці в соцмережі Instagram нову фотографію, на якій з'явилася його дружина і мама трьох дітей Христина.

Так, 37-річний телезірка продемонстрував, як виглядає його дружина в купальнику на тлі Індійського океану. Варто зазначити, що зараз Решетник відпочиває на Мальдівських островах з дружиною і трьома синами – Іваном, Дмитром і Олександром.

"А ви знали, що я ще й фотограф 📸 Я завжди говорив: талановита людина – талановита у всьому 💪😄", - підписав знімок Григорій.

До речі, Христина дійсно зараз знаходиться у відмінній формі, незважаючи на те, що нещодавно народила третього малюка. Підписники Решетника засипали його дружину компліментами.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

"Фігура 🔥🔥🔥 Мама трьох дітей 👏👏👏", "Красуня з чудовою фігурою 👏", "Яка у вас гарна дружина 😍😍😍😍", - написали коментатори.

    Раніше ми писали про те, що Григорій Решетник розкрив, як португальський тренер "Шахтаря" знайшов свою любов в Україні.

    Нагадаємо, як зірка "Холостяка" Григорій Решетник прийняв ванну на очах тисяч людей: "Ви готові?"

    Як повідомляв портал Знай.uа, ведучий "Холостяка" Григорій Решетник насолоджується життям і дружиною на Мальдівах: "Моя Христинка-красуня".

    Також портал Знай.uа писав, що Джессіка з "Холостяк" заінтригувала новими поцілунками на проекті: "Ваші ставки?"