Українці досить часто скаржаться на якість обслуговування ПриватБанку. Цього разу клієнту банку без попередження заблокували дві картки за борг у 680 гривень.

Відповідний відгук клієнт опублікував на сайті Мінфін.

За його словами, карти заблокували за постановою виконавчої служби, про що чоловіка не сповістили. Але незабаром почалися "вирвані роки" з погрозами і пропозиціями продати авто або будинок, для розрахунку з банком.

"Мені без попередження заблокували дві карти, кредитну і зарплатну, за постановою виконавчої служби, про що я навіть не знав. Борг був 680 гривень за постановою і три місяці по 280 гривень по оплаті частинами. І тут почалося. Дзвінки з погрозами, з пропозицією про продаж автомобіля або будинку, для розрахунку з банком",- розповів українець.

"ПриватБанк", фото: Unian
"ПриватБанк", фото: Unian

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Щоб погасити борг чоловік запропонував банку зняти гроші з однієї з карт, на якій знаходилося понад 20 тисяч гривень, що теж не підійшло і терор продовжився. Клієнт не міг протягом 4 місяців користуватися своїми грошима. Банк залишив сім'ю, як хворіла на коронавірус без коштів для життя і загнав у борги.

"На моє прохання зняти гроші для розрахунку з кредитом з карти для виплат, де було на той момент понад 20 тисяч, відповідь була позичи, продай, де хочеш візьми, але віддай. Чотири місяці я не міг користуватися своїми грошима. Зрештою, банк списав кошти з картки для виплат, при цьому залишив заблоковану кредитну картку. Так як на той момент, вся сім'я хворіла на короновірус, ПриватБанк залишив нас без коштів для життя і загнав у борги",- написано у відгуку.

У банку відреагував на повідомлення і уточнили, що ПриватБанк сумлінно і точно дотримується вимог чинного законодавства України та при надходження запиту від виконавчої служби, банк виконує зазначені дії в зазначені законом терміни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українка хотіла покласти гроші на карту Приватбанку і залишилася без копійки: "3500 гривень з'їв"

Як повідомляє портал «Знай.иа» "ПриватБанк" залишив українця без зарплати через кредит: карту заблокували, 5700 нарахували

Також «Знай.иа " писав, що Українець втратив 8 тисяч гривень через банкомат Приватбанку: "відрахував ,з рахунку списав і не видав"