Монобанк блокує карти українців: "1,5 місяці ведеться перевірка"

Клієнт розповів, що в один прекрасний день його карту просто заблокували. І пояснення цьому для нього немає досі. Його питання знаходиться на розгляді вже 1,5 місяця, а в підтримці не можуть відповісти, що не так. За словами українця, він відразу ж виконав інструкції і тепер йому залишається тільки чекати рішення банку, який не поспішає реагувати на повідомлення клієнта.

Монобанк, фото з відкритих джерел
Монобанк, фото з відкритих джерел

Великдень прийшов і на Донбас: як зустріли світле свято на передовій

Ми раді привітати всіх православних християн з Великоднем і повідомити, що свято Воскресіння 93 бригада Холодний Яр відзначає на передовій. Кадри з Донбасу показали у Facebook.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

З самого ранку бійці бригади зібралися на плацу, щоб привітати один одного і славити Спасителя. Ритуал проводили капелани бригади отець Олександр і отець Максим.

Великдень на Донбасі, фото: Facebook
Великдень на Донбасі, фото: Facebook

Віктор Павлік розкрив кулінарні здібності Каті Реп'яхової: "Молода дружина пасок не пече"

Віктор Павлік поділився планами і розповів, як збирається святкувати Великдень з урахуванням, що його вагітній дружині Катерині Реп'яховій скоро народжувати. Цим він поділився в міні-інтерв'ю з Катериною Осадчою.

"Молода дружина пасок не пече. Купувати. Але обов'язково в неділю з ранку буде молитва, буде стукання яйцями, буде хрін, буде ковбаска, буде шинка, буде паска", - каже Павлик.

Катя Реп'яхова і Віктор Павлік / фото: instagram
Катя Реп'яхова і Віктор Павлік / фото: instagram

Україна втратила 14 воїнів ЗСУ у квітні 2021 року: історії героїв, які залишили свої життя на Донбасі

Минулого місяця, квітні 2021 року, на Донбасі, в результаті обстрілів з боку путінських окупантів, померли 14 українських військовослужбовців.

Пропонуємо вам познайомитися з ними, щоб знати, хто віддав своє життя за те, щоб Україна була і залишалася незалежною і сильною!

Бійці ЗСУ, кадр з відео
Бійці ЗСУ, кадр з відео

Катерина Осадча знову вагітна: Юрій Горбунов стане батьком вдруге

Стало відомо, що відома українська телеведуча Катерина Осадча чекає поповнення разом зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим. Ця інформація з'явилася напередодні Великодня.

"Більше не таємниця! Під час зйомок "світлого життя" в Туреччині Оля Полякова розсекретила вагітність Катерини Осадчої🥳 А ви здогадувалися?",- йдеться в публікації на сторінці телепередачі "Світське Життя" в соціальній мережі Instagram.