Європа готова послабити правила в'їзду іноземцям: які обмеження скасують

Єврокомісія запропонувала державам-членам ЄС послабити існуючі обмеження на в'їзд до ЄС для поїздок несуттєвого характеру, насамперед йдеться про туризм, беручи до уваги прогрес у кампаніях вакцинації та розвиток епідеміологічної ситуації у всьому світі.

Російського репера Басту помітили в Києві після відвідин Криму: "СБУ, ви як там?"

Сергій Стерненко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив про те, що зараз, 3 травня 2021 року, в київському ресторані "Мокко" знаходиться Баста, хоча раніше він відвідував окупований Крим. Він зазначив, що громадянин Російської Федерації Василь Вакуленко знаходиться на Хрещатику. І його впустили в Україну незважаючи на ранні відвідування Криму.

Пенсіонерка вирішила віддати квартиру соцпрацівникам замість дочки: "Нічого не досягла в житті"

60-річна Олена Павлівна вирішила, що коли зовсім постаріє-піде в елітний будинок престарілих. А свою шикарну квартиру перепише на соцпрацівників. Подруги здивувалися такому рішенню пенсіонерки, адже дані заклади дуже дорогі і не для "простих людей", а для багатіїв, пенсії адже точно не вистачить.

будинок престарілих, скріншот з відео
будинок престарілих, скріншот з відео

У Чорнобилі знайшли могилу бабусі Навального-приїжджав до неї щоліта

26 квітня 2021 року виповнилося 35 років аварії на Чорнобильській АЕС, яка стала однією з найбільших техногенних катастроф людства. Якщо багато хто ще побічно чув про українське коріння опозиціонера, то про те, що він з Чорнобиля - дійсно мало хто знає. Десь у надрах кладовища, яке відвідала команда "Хащі" похована бабуся Олексія Навального.

Олексій Навальний, фото: Instagram
Олексій Навальний, фото: Instagram

Юрій Дудь зрадив Україну, вирізавши слова Івангая про війну з Росією: "Мої ровесники вмирають"

Український блогер Іван Рудський, відомий під псевдонімом Івангай, заявив, що російський журналіст Юрій Дудь вирізав з їхнього інтерв'ю дуже важливі слова про російсько-українські відносини. Іван Рудський заявив, що Юрій Дудь вирізав з інтерв'ю головний посил блогера глядачам. А саме - про голодомор, репресії НКВС та війну між Україною та Росією.

Івангай і Юрій Дудь / скріншот з відео
Івангай і Юрій Дудь / скріншот з відео