В Україні триває показ 11-го сезону всіма улюбленого проекту про кохання "Холостяк". Вже в п'ятницю відбудеться десятий випуск, і в мережі порадували черговим мемом про учасниць.

Фото опублікували на офіційному акаунті телеканалу СТБ в соціальній мережі Instagram, і всього за кілька годин пост набрав шаленої популярності.

Момент був узятий з попередніх випусків, коли Юля "Зайка" ще була учасницею проекту. Вона була однією з фавориток, однак, вилетіла.

І ось, друга улюблениця "Холостяка" Михайла Джессіка Чегі каже: "Я прям котик", на що Юлія, з прізвиськом "Зайка", почала потім говорити: "Таке щось. У нас є я, не треба більше ніяких котів і звіринця".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Люди в коментарях почали писати, хто з учасниць їм подобається більше-котик, або все ж зайка.

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

"Кішка нехай шурує додому!!!!!!", "Сенс вже вибирати якщо зайчика вже немає🥺 😢", "Зайка", "Джесіка, це драна кішка!!!", "Зайчик❤️".

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

Нагадаємо, що Юлія "Зайка" покинула проект у 9 випуску шоу. "Холостяк" Михайло Заливако заявив, що дівчина не відчуває почуттів до нього, і це відчувається, але, сама Юлія дуже болісно сприйняла свій відхід.

На проекті залишилося тепер всього чотири дівчини-Анна Богдан, Джессіка Чеги, Дарина Ставничева і Розалі Номбре. Саме вони і поборються за серце чоловіка.

Нагадаємо, що Юля " Зайка "розповіла, як відбуваються церемонії троянд на"Холостяку".

Як повідомляв портал Знай.ua, Юля "Зайка" спробувала описати свої почуття після того, як Міша Заливако розпрощався з нею на проекті " Холостяк"

Також Знай.ua писав, що Михайло Заливако зізнався, що у нього тисне в грудях після прощання з Юлею, яка досі його любить