Шанувальники відомої української співачки Тіни Кароль порадували мережу чарівним знімком зірки і нагадали про важливі слова.

Відповідний пост з'явився на фан-сторінці поп-діви в Instagram.

Останнім часом Тіна Кароль стала все частіше миготіти в соціальних мережах і радувати українців новими творіннями. Лише недавно співачка презентувала свій альбом "Красиво", пісні з якого сильно відрізняються від колишнього стилю виконавиці. Крім цього, Тіна Кароль постійно робить колаборації з популярними брендами і ділиться шанувальниками життєвими мудростями.

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/
Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/

Щоб розбавити метушню після альбому і концерту Тіни Кароль, шанувальники вирішили нагадати українцям про важливі слова співачки і показати знімок, який вона не публікувала на своїй сторінці.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

На опублікованому тлі Тіна Кароль постала з яскравим макіяжем з акцентом на губах і розкішних прикрасах з зеленими каменями.

"Можна все змінити. Навіть я змінилася. Життя прекрасне, варто лише полюбити. Я себе розбудила. Життя прекрасне", - Тіна Кароль💋", - цитували шанувальники слова співачки.

У коментарях шанувальники лише встигли відзначити красу Тіни Кароль і захопитися опублікованим знімком.

Нагадаємо, що Кароль видала таємницю дружині Комарова з "Світу навиворіт": "коли в останній раз...?".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль з'явилася перед шанувальниками в несподіваному образі, але їх думки розділилися

Також Знай.uа писав, що шанувальники Тіни Кароль показали, як їх кумир відсвяткувала Великдень 2021