Ті, хто вже просто не уявляє свого життя без чудових розважальних телешоу від каналу СТБ - "Холостячка" і "МастерШеф" знають, що нещодавно в ефірі з'явився третій випуск "Шефа", в якому беруть участь профі. Виявилося, що організатори приготували ще дещо цікаве

Цього разу на кухні робитимуть свої шедеври і такі телезірки з "Холостячки", як Андрій Рибак та Олексій Тригубенко.

Про це стало відомо завдяки публікаціям колишніх учасників проєкту "Холостячка" Андрія Рибака та Олексія Тригубенка в мережі Instagram.

"Ми, як виявилося, потужні! Незабаром на СТБ будете слинки пускати! Як думаєте, хто переміг у цій сутичці?", - розповів Андрій Рибак.

Публікація Андрія Рибака, скріншот: Instagram
Публікація Андрія Рибака, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У свою чергу Олексій Тригубенко опублікував кілька фотографій і заявив: "Ви ж знаєте про те, що мій максимум готування полягав у бутербродах і зварених пельменях на швидку руку. Але зовсім недавно, я зрозумів, що можу більше.

І як же круто, що свій кулінарний талант я випробував у колі друзів @rybak_sydney @illya_strong_bear @dana_okhanska @antoniajessica @julz_seven. І все це завдяки телешоу, в яке я навіть не мріяв потрапити - це була битва.

Хлопці проти дівчат на знаменитій кухні Майстер Шеф. Завдяки @masterchefstb я зрозумів, що найскладніші і унікальні страви, можна приготувати з легкістю. Особливо, якщо робити це в колі друзів з підтримкою і жартами. Це вселило мені бажання готувати частіше. Виявляється, все не так складно. Обов'язково включай СТБ, щоб побачити все своїми очима. До речі, як думаєте: хто переміг?".

Публікація Олексія Тригубенка, скріншот: Instagram
Публікація Олексія Тригубенка, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Яма, Решетник і Еллерт поборолися з коханими на "МастерШеф": "Найкращі пари України".

Як повідомляв Знай.uа, "Холостячка" Мішина дізналася секрет Еллерта, довго приховував: Ектор з "МайстерШефа" викрив.

Знай.uа писав, дружина Влада Ями виконала свою мрію, її пристрасть оцінить Ектор з " МайстерШеф".