Відомий український ведучий і "наставник" шоу "Холостяк" Григорій Решетник показав, як він відпочиває з маленьким сином, поки інші члени сім'ї на тренуванні.

Відповідний знімок з'явився на його сторінці в Instagram.

Григорій Решетник швидко здобув славу в Україні завдяки відмінному таланту телеведучого. Найбільше його знають в якості ведучого проекту " Холостяк "на телеканалі"СТБ". Однак, крім телевізійної кар'єри, Решетник любить ділиться з українцями новинами з особистого і професійного життя в соціальних мережах.

Григорій Решетник з сім'єю, фото з Instagram
Григорій Решетник з сім'єю, фото з Instagram

Цього разу Григорій опублікував сонячний знімок, на якому постав у ролі справжнього татка. Він відправив старший синів на плавання в столичний спортивний центр "5 елемент", а сам поки відпочивав у сквері з молодшим сином. На знімку телеведучий постав у сірому спортивному костюмі і різнокольорових кросівках Dior.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Доки старші тренуються 🏊🏽‍♂️🏊🏽‍♂️ Ми з меншим насолоджуємося класною погодою та теж готуємося до тренування 🏊🏽‍♂️☀️", - написав Решетник.

Пост Григорія Решетника в Instagram / скріншот
Пост Григорія Решетника в Instagram / скріншот

У коментарях шанувальники захопилися позитивним настроєм Григорія Решетника і відзначили, що такий ТАТО – на вагу золота. Не обійшлося також без компліментів і розпитувань, де пропадає його сім'я.

"Батько року🔥 🔥 🔥", "Головне, щоб кросівки потрапили в кадр😂", "Супер тато 😍🔥🔥🔥❤️❤️❤️", "Ідеальне фото", "Григорій як завжди", - написали користувачі мережі.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Григорій Решетник похвалився красунею-дружиною в купальнику:"фігура мами трьох дітей".

Як повідомляв портал Знай.uа, Григорій Решетник показав, як розважається з дружиною на відпочинку.

Також Знай.uа писав, що дружина ведучого "Холостячки" Решетника зізналася, як старші сини прийняли новонародженого малюка.