15-річна дочка популярної співачки Олі Полякової Марія дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч передплатників.

І зараз дівчина поділилася сонячною фотографією в довгих чоботях, спідниці і джинсовій куртці. Маша заявила, що вже готова до ненависті з боку коментаторів через те, як виглядає її ніс на цьому знімку.

"Прекрасний сонячний день щоб погуляти ❤️❤️ вухо про ніс хппххпх", - написала Маша Полякова у підписі до публікації.

Маша Полякова, скріншот: Instagram
Маша Полякова, скріншот: Instagram

"Красуня 🔥❤️", "З орфографією просто біда. Щоб пишеться разом. Вчися писати в кінці кінців!!!", "Ти дуже красива ❤️🥺", "Чето тут ноги не такі довгі, як з мамою на фото😂", "Ніс не головне. Головний настрій!🤪 ", "Носик, як носик, звичайний хороший носик🌹", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Можна помітити, що фотографія сподобалася навіть Дарині Астаф'євій - відомої української моделі Playboy.

Коментарі, скріншот: Instagram (Полякова)
Коментарі, скріншот: Instagram (Полякова)

Нагадаємо, 16-річна Маша Полякова влаштувала битву з зірковою мамою: "Красуні Малібу"

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова наїхала на дочку Машу через нову стрижку: "А губозакаточную машинку ти не хочеш?"

Знай.ua писав, 16-річна Маша Полякова в міні-спідниці переспівала зіркову маму: "До кінця давай". Юна зірка похвалилася вокальними даними, виконуючи одну зі своїх композицій і примірявши чорну міні-спідницю.