Оформлення субсидії, кадр з відео
Оформлення субсидії, кадр з відео

Українці можуть попрощатися з субсидією

Народний депутат Андрій Павловський розповів про те, хто і чому втратить субсидію. Адже відомо, що за три роки кількість людей з пільгами скоротилася більш ніж удвічі. Уряд нещодавно підтримав черговий проєкт, який посилює вимоги і тепер приводів для відмови стає ще більше.

Василь та Анатолій Ломаченко, фото: Instagram
Василь та Анатолій Ломаченко, фото: Instagram

Василь Ломаченко наплював на декомунізацію і відзначив 9 травня

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Василь Ломаченко разом з двома Анатоліями (батьком і сином) прийшли покласти квіти до Меморіалу, щоб вшанувати пам'ять загиблих у Другій світовій війні і, зокрема, дідуся Ломаченка Василя Івановича. Вони стали учасниками "Безсмертного полку", про що свідчить фотографія родича на дерев'яній палиці.

Настя Каменських / скріншот з відео
Настя Каменських / скріншот з відео

Настя Каменських вирушила в священне місто в екстремально короткій спідниці

Виконавиця постійно ділиться свіжими знімками з сонячної Мексики, а також розповідає про дивовижні місця, в яких вони дівочою компанією вирішили відправитися. Цього разу таким чарівним місцем стало священне місто стародавніх майя Чичен-Іца, розташоване на півночі півострова Юкатан в Мексиці.

Маша Полякова / фото: Instagram
Маша Полякова / фото: Instagram

16-річна донька Олі Полякової провокує хейтерів фотографією без штанів

Дівчина поділилася сонячною фотографією в довгих чоботях, спідниці і джинсовій куртці. Маша заявила, що вже готова до ненависті з боку коментаторів через те, як виглядає її ніс на цьому знімку. Можна помітити, що фотографія сподобалася навіть Даші Астаф'євій - відомій українській моделі Playboy.

Юрій Горбунов і Катя Осадча, фото: Instagram
Юрій Горбунов і Катя Осадча, фото: Instagram

Юрій Горбунов розповів про вагітність Катерини Осадчої: "Дякую за диво"

Відомий український актор і телеведучий Юрій Горбунов заговорив про вагітність своєї дружини-телеведучої і зірки програми "Світське життя" Катерини Осадчої. На своїй сторінці в соцмережі Instagram Юрій Горбунов опублікував спільний знімок з коханою, зроблений під час відпочинку в Туреччині.

Українці на вулиці, скріншот: Youtube
Українці на вулиці, скріншот: Youtube

На Україну насувається лихо, рятувальники виставили новий рівень небезпеки

На сторінці Державної служби України з надзвичайних ситуацій в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація з попередженням про посилення поривів вітру протягом другої половини дня 10 травня і всього вівторка, 11 травня. Посилення вітру очікується у всій Україні, за даними Укргідрометцентру. Він буде північно-західного напрямку (15-20 метрів на секунду). Рівень небезпеки було виставлено жовтим.