"Міс Україна-Всесвіт-2020" з Києва Єлизавета Ястремська нещодавно вирушила до Сполучених Штатів для участі в міжнародному конкурсі "Міс Всесвіт". Десятки тисяч українців цікавляться життям і діяльністю 28-річної моделі в Instagram.

Цього разу Єлизавета поділилася на своїй сторінці в соцмережі зворушливим постом, в якому розповіла про дітей з розщепленням неба. Виявляється, кожні три хвилини в світі народжується малюк, який потребує серйозної хірургічної операції.

"Кожні три хвилини народжується дитина з розщеплення піднебіння. Ці діти стикаються з багатьма труднощами під час вживання їжі та дихання, їм важко говорити і слухати. @smiletrain - це організація, яка забезпечує безкоштовними хірургічними операціями дітей з розщепленням піднебіння у більше, ніж 90 країнах світу. Дуже пишаюся тим, що маю честь долучитися до інформаціної кампанії", - написала українська красуня.

Єлизавета Ястремська, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми писали про те, що дружина Дмитра Комарова зі "Світу навиворіт" перемогла важке захворювання: "Не перший раз".

Нагадаємо, на "Міс Всесвіт" Україну представить Єлизавета Ястремська з "зайвими кілограмами".

Як повідомляв портал Знай.uа, учасниця "Міс Всесвіт" від України Єлизавета Ястремська зізналася, що носить під серцем.

Також портал Знай.uа писав, що Олександра Кучеренко раптово помолодшала: "Треба спробувати".