Відома українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить радувати шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram. Відомо, що за життям артистки стежить більше 6 мільйонів підписників.

Також у 38-річної зірки є безліч фан-сторінок, де публікують незвичайні фотографії з кумиром. На одній з таких сторінок нещодавно з'явилося зворушливе відео, в якому Лобода зображена на сцені під час свого сольного концерту. Поруч з нею стоїть маленька дівчинка, яка збентежено дивиться в натовп.

Артистка запропонувала малятку виконати разом пісню з її репертуару. Дитина вибрала популярний хіт Світлани "Твої очі" і навіть в мікрофон підспівував уривки з треку.

"Світлану люблять навіть найменші 🥰", - йдеться у підписі до ролику.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

"Я навіть не сумніваюся що діти люблять Світлану", "Твої очі всі знають)", "І я теж)", - коментують користувачі соцмережі.

Раніше ми писали про те, що Ксенія Лобода затьмарила зіркову сестричку нескінченними ногами: "Кожен має своє". 28-річна дівчина не соромиться демонструвати струнку фігуру.

Нагадаємо, Світлана Лобода зізналася в труднощах, співачці знадобилося виїхати: "Тримайте мене". Співачка поїхала на канікули в ОАЕ після важкого квітня.

Як повідомляв портал Знай.uа, молодша сестричка Лободи похвалилася попою, як у Кім: "Кохання з першого погляду".

Також портал Знай.uа писав, що улюбленця Лободи Ліндеманна затримали люди в міліцейських кашкетах: "50 днів".