Котлети з незвичайною начинкою і смаком зможуть здивувати навіть найвибагливіших гостей та стануть прикрасою на святковому столі. На приготування цієї страви вам буде потрібно всього 45 хвилин.

Інгредієнти

- свинячий фарш - 400 гр.;

- фарш з індички - 250 гр.;

- цибуля - 1 шт.;

- жовток яйця - 1 шт.;

Популярні новини зараз

Багатоповерхівка впала, накривши завалами десятки людей: є загиблі

Вікторія Булітко з "Дизель шоу" в одному ліфчику блиснула своїми булочками: "Відчайдушна домогосподарка"

Анна Богдан заговорила про зради після фіналу "Холостяка": "Ніколи не пробачу"

Таїсія Повалій повернулася з Росії до України і поділилася враженнями: "Ми тут подихаємо"

Показати ще

- ягоди брусниці - 4-5 ст. ложок;

- солі;

- перець.

брусниця, фото Pxhere
брусниця, фото Pxhere

Покроковий рецепт приготування котлет з брусницею

1. Свинячий фарш і фарш з індички ретельно перемішати між собою.

2. Лук натерти на дрібній тертці або пропустити через м'ясорубку.

3. Додати жовток яйця, але можна і не додавати.

4. Сіль, перець додати за смаком.

5. Додати ягоди брусниці.

6. Все ще раз перемішати, зліпити котлетки і в духовку на хвилин 20-25. подавати з білим грейпфруктом.

Приємного апетиту! Обов'язково спробуйте цю страву.

котлети з брусницею, фото koolinar.ru
котлети з брусницею, фото koolinar.ru

Раніше ми писали про домашній рецепт хлібного квасу: приготування освіжаючого напою для найспекотніших днів. Домашній квас є хорошою і більш корисною альтернативою купленому в магазині. Цей освіжаючий напій є одним з найпопулярніших у спекотну пору року.

Нагадаємо, дієтологи розвіяли міфи про користь свіжовичавленого соку: не найкраще рішення.

Як повідомляв портал Знай.uа, Марина Боржемська поділилася рецептом салату з кульбаби: проти весняного авітамінозу і хвороб.

Також портал Знай.uа писав, що Тетяна Литвинова з "МастерШеф" приготувала смачну котлету для бургера.